Daniel Wedemeijer in Nitro Circus Live

nitro-circus-live-show

BMX rider Daniel Wedemeijer zal meedoen met de komende Nitro Circus shows in Nederland.

Vorige week trainde hij samen met de Nitro circus crew in Amerika om het gevoel te krijgen voor de “Giganta Ramp”, de 17 meter hoge ramp die gebruikt wordt tijdens de Nitro Circus live shows.

In December van dit jaar zal Daniel te zien zijn in twee shows van Nitro Circus live, één in de Ziggo Dome in Amsterdam en één in GelreDome in Arnhem.

Daniel doet al grote dingen binnen BMX Freestyle, maar van de trainingsramp in Californië stond ook hij te kijken. “Het is een heel apart gevoel om zo’n grote ramp te rijden. De ene schans is ongeveer 14 meter hoog en de andere 17 meter. Ik heb weleens eerder grote ramps gereden, maar eigenlijk nog nooit zo groot. Als je daar naar beneden gaat, dan ga je echt, echt heel hard. Dat maakt je wel een beetje nerveus, maar dit is wel echt een ding voor mij.”

In december 2012 kwam het action sport spektakel Nitro Circus Live voor het eerst naar Nederland als onderdeel van hun allereerste Europese tour ooit. Het GelreDome was uitverkocht en met ruim 30.000 bezoekers het best verkochte Nitro Circus Live evenement aller tijden.

Wil jij dit spektakel niet missen?

"Ik ben altijd al met extreme sports bezig, al vanaf jongs af aan met mountain biken en diverse watersporten. Een andere passie van mij is techniek en internet, dit kan ik binnen X-Sportsworld perfect combineren met mijn interesse in extreme sports."

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>